Sivut

perjantai 25. maaliskuuta 2011

Kynsien täyttämä viikko


Tällä viikolla en ole blogia oikein päivitellyt. On ollut koulu kiireitä. Kynsiä on kuitenkin tullut tehtyä monet ja nyt laitankin kuvat kaikista!

...Ihanaa kun lukijoita lisääntyy koko ajan! Tuntuu mukavalta kun teitä kiinnostaa! Nyt muutkin ketkä eivät vielä ole lukijoita 'julkisesti' niin kirjoille vaan!



Maanantaina tein ranskalaiset, ihanat ja pitkät, joihin laitoin nimettömiin vaaleansiniset kulmikkaat timantit.   



Nämä tein itselleni. Kynteni sai eri oranssin sävyisiä glittereitä, oransseja tähtihileitä, oransseja timantteja sekä erilaisia hedelmä fimoja!! 






Näissä on vihreää ja keltaista glitteriä hilekärkenä, sekä ihania hedelmä fimoja!! Pikkurilleistä löytyy kiwit, peukaloista sitruunaa, limeä ja melonia!








  
Näihin tein pinkin ranskalaisen ja koko kynnelle vaaleanpunaista glitteriä. Nimettömiin ja peukaloihin laitoin pinkit timantti joukkiot, ah, ihanaa pinkkiä!!



Tässä on pinkillä koristelakalla (jossa on seassa valmiina glitteriä) tehty ranskalainen, valkoiset viivat tehty myös koristelakalla ja lisänä pinkit timantit !!!



Mustaa, pinkkiä ja vaaleanpunaista glitteriä, nimettömissä mustia timantteja!! Kuvissa ei oikein pääse oikeuksiinsa, livenä näyttivät mielettömän ihanilta!! :) Tämä kuva on otettu ilman salamaa.

Kuva on otettu salaman kanssa.



6 kommenttia:

 1. nuo inkit valkoisilla viivoilla on i-ha-nat! :)

  VastaaPoista
 2. Niin on, vaikka itse sanonkin! :) ..ja kiitos!

  VastaaPoista
 3. Vautsi, aivan upeita kynsiä! Olet tosi taitava geelaamaan ja koristelutkin ovat tosi hienoja! :)

  VastaaPoista
 4. Ihanat kynnet!

  Mä oon tehnyt tähän asti geelillä ja vain siitä omakohtaista kokemusta, ja nyt meinaan itselle laittaa akryyliset rakennekynnet, saa nähdä onko eroa. Mä olen käsittänyt että se on niin paljon omista kynsistä kiinni kummat pysyy paremmin :)

  VastaaPoista
 5. Elli: Kiitos! :)

  Kyllä se on hyvin paljon omista kynsistä kiinni, teko tekniikan ohella. Kaikilla meillä on erilaiset kynnet.

  Onko sulla sitten kuinka geelit pysyneet? Itselleni akryylit ei sopinut ollenkaan, vajaan viikon ne pysyivät. Mutta geelit ovat aina pysyneet tosi hyvin vaikka minulla onkin itsellä haasteelliset ja 'nirsot' kynnet, joillakin asia sitten onkin toistepäin :)

  VastaaPoista