Sivut

keskiviikko 18. toukokuuta 2011

Kukkaset on POP !

Ranskalaisten rinnalle on tullut uusi hitti, kukkaset, joita olen maalannut vapaalla kädellä. Tässä on muutamat uudet kynnet jälleen :)

Näissä terävissä kynsisstä on vaaleansinistä, vaaleanpunaista ja keltaista glitteriä, ja nimettömiin ja peukaloihin tein mustalla kynsilakalla kukkasia. Kukkasissa on mukana violetteja mikrohelmiä!! :)
Samalla idealla olin tehnyt aikaisemminkin, ne näet tästä!
Siskoni halusi itselleen keltaiset kynnet. Kynnet on lakattu keltaisella neonkeltaisella kynsilakalla, kulmassa on vaaleanvihreää ja keltaista neonsävyistä paljettihilettä. Nimettömät ja peukalot saivat itselleen kukkaset. Aurinkokynnet! :)
Nämä kynnet tulivat osaksi valmistujaisasua, jossa mekko oli keltainen ja kengät siniset. Emme halunneet kynsistä ruotsin värisiä, joten tein siniset osuuden kukkasilla!
Kukkasia koristaa sininen glitterihile ja siniset timantit! Pohjalla on keltainen ranskalainen, jonka tein värigeelillä. Seassa on vielä keltaista glitterihilettä. I like!! <3Näissä raikkaissa kynsissä on valkoinen vino ranskalinen, kulmissa turkoosia hilettä ja nimettömissä ja peukaloissa on turkoosinvihreällä lakalla tehdyt kukkaset.
Kukkasia koristaa vihreät mikrohelmet! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti