Sivut

keskiviikko 23. marraskuuta 2011

Yllätys!!!

Hei taas!

Pienen tauon jälkeen palaan takaisin kynsikuvioiden pariin! Olenkin jo malttamattomana odottanut että pääsen taas sitä mistä tykkään todella paljon!! Eli siis elämä luistaa ja on ihanaa ja voin keskittyä täysillä taas kynsiin... tai ainakin 3-4 kuukaudeksi. Sitten koittaakin 3 kuukauden vaihto-opiskelija elämä Englannissa :) ...jonka jälkeen kyllä kynsiharrastus jatkuu taas!

Tässä vielä kuva siitä mihin pari kuukautta sitten jäätiin....
4 kommenttia:

 1. Moi! Eksyin sivuillesi ja teet kyllä upeita kynsiä :) Itse harrastuksena laittelen itselleni kynsiä ja haluaisin kysyä että miten saat tipille tehtyä tuollaisen kauniin c-muodon? Mulla tulee aina tylsän tasainen vaikka miten koitan levittää keskeltä ohuelti reunoille.. :)

  VastaaPoista
 2. Tarkoitatko tuota kaaren mallia kynnellä kun katsoo kynttä vaikka sivusuunnasta? :)

  En oikein osaa selittää näin tässä, helpompaa olisi jos saisi näyttää konkreettisesti miten se tapahtuu. Mutta kun kynnelle laittaa rakennegeeliä, niin se on aikalailla vain pensselillä muotoilemista ja kun saa hyvän muodon, niin uv-uuniin heti. Joillakin ihmisillä on oma kynsi jo luonnostaan tosi kaareva, joihin onkin helpompi saada kaunis muoto.

  Kannattaa katsoa YouTubesta hyviä opetusvideoita joissa tehdään geelikynsiä. Itse olen sieltä oppinut mallia :)

  Anteeksi kun en osaa paremmin neuvoa! :)

  VastaaPoista
 3. Joo juuri tuota kaaren mallia tarkoitin.. olen netistä noita opetusvideoita katsellutkin mut ei vaan tuu hienoa muotoa :/ Tarvii vaan harjoitella :)

  VastaaPoista
 4. Okei, mutta harjoittelua vain. Niin ne on mullakin ollut muodottomia, mutta kun vaan ahkerasti työstää niin sen oppii :) tsemppiä!!!

  VastaaPoista