Sivut

maanantai 5. joulukuuta 2011

Hääkynnet

Sain tänään tehdä ensimmäiset hääkynnet! Mielestäni on ihanaa, kun morsiammella on jokainen pienikin yksityiskohta huomioitu, myös kynnet. Kynnet ovat minun mielestä yhtä tärkeässä osassa kuin hiukset ja meikki, sillä esimerkiksi varmasti sormusta näytetään vieraille, jolloin kädet ovat tärkeässä roolissa. Kamalaa jos siinä vaiheessa morsiammella olisikin esimerkiksi veriset kynsinauhat tai pureskellut kynnet :)

Valkoisen ranskalaisen tein taas valkoisista tipeistä, ne säästävät vaivaa ja aikaa kauheasti ja lopputulos on silti todella hyvä! Nimettömiin ja peukaloihin laitoin rivin ihania helmiä! <33 kommenttia:

 1. Kynnet on kyllä tosi tärkeässä roolissa häissä, vaikka jokainen ei välttämättä sitä osaa ajatella.. On se kiva sitten kun ihmiset haluaa nähdä sormusta ja varmaan sormuskuviakin talteen tulee, kun on kynnet huoliteltu. :)

  VastaaPoista
 2. Ihanat hääkynnet, sopivan yksinkertaiset mutta todella huolitellut ja kauniit :)

  Olisiko mahdollista nähdä tutoa geelikynsien teosta? Itse aloin juuri tehdä NDEDin geeleillä, mutta mulla on vähän ongelmia tippien pysyvyydessä joten tutoriaalista voisi olla tässä apua.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mira! :)

  Voin tehdä tuton, kunhan vain saan apua sen kuvaamiseen ja saan ladattua jonkinlaisen ohjelman jolla saan videoita muokattua. Mutta ehdottomasti voin, voisin yrittää ehtiä joululomalla tehdä :)

  VastaaPoista