Sivut

lauantai 4. helmikuuta 2012

Kynsiä ja yhdet ripset!

Taas on muutamat kynnet väsätty ja tässä kuvaa! Olen opettelut tekemään myös ripsiä ja tässä on kuvaa ensimmäisistä ripsistä jotka tein ihan itse kokonaan :) Kuva on hieman huono, pahoittelen.

Vielä kuukauden ehdin tekemään kynsiä ja sitten homma jatkuu kesäkuussa, sillä lähden ulkomaille suorittaan muutaman työharjoittelun. Jos reissua tahtoo seurata, siitä on tulossa blogi, jota sitten halukkaat saavat seurailla :)


Nämä tein itselleni. Stileteissä on pinkkiä ja kultaista hilettä.

Valkoista ja hopeista hilettä, joista on tehty ranskalainen kärki.

Fuksiaa ja vaaleanpunaista hilettä, joista tehtiin hilekärjet.

Ripset ovat yhtä tuuheita, toiselle puolen vain tuli kuvatessa telkkarin valo tyhmästi :)

5 kommenttia:

 1. Ootko käyny jonkun ripsien pidennys koulutuksen vai ootko tilannu vaan netistä tarvikkeet ja opetellu siitä?

  VastaaPoista
 2. Hei! ettisin sun vahoista postauksista, mutta ei heti osunut silmään, osaisitko auttaa minua että millä ja miten laitat tuota hilettä kynsiin? :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kynsiä ! Onko toi vaaleanpunainen tai liila hile kuivaa hilettä vai hilelakkaa ? Miten saat sen häivytettyä sen noin ? :)

  VastaaPoista
 4. Kyllä tilasin ripsitarvikkeet netistä mutta sain pienen koulutuksen ystävältä joka niitä on pidemmmän aikaa tehnyt :)

  Hilettä laitan kynsiin niin, että ensin pohjalle geeliä, siihen hilettä reilu kerros ja siitä lähden siveltimillä häivyttämään :)

  Kaikki hileet joita käytän on kuivahileitä. Häivytyksestä olen tehnyt aikasemmin pienen postauksen, mutta kärkeen enemmän hilettä ja sitten lähden esim. dotting toolilla ja siveltimellä kynnen alareunasta häivyttelemään :)

  VastaaPoista
 5. Saanen tiedustella mistä tilasit ripsitarvikkeet? Oletko ollut tyytyväinen? Itse aion myös tilata vehkeet ripsiin, kun vaan tietäis mistä :(

  VastaaPoista