Sivut

torstai 28. kesäkuuta 2012

Kesäisiä hilekärkiä

Internet on ollut poissa pelistä reilun viikon, mutta tänään iloiseksi yllätyksekseni netti toimi ja heti aloin päivittämään blogia. Laitan nyt pari postausta kerralla. Perinteisesti jälleen kesällä hileet ovat taas suuressa suosiossa ja nyt on kuvat muutamista pyöreäpäisistäkin hileistä.
Violetista ja lilasta hileestä tehty ranskalaiset, nimettömissä on lilat timantit.
Stiletit, joissa on tummaa turkoosia sekä vaaleaa turkoosia hilekärkenä.

Pyörepäiset kynnet, joissa hilekärjistä löytyy pinkkiä ja vaaleanpunaista hilettä.

2 kommenttia:

  1. OMG :O en ole koskaan nähnyt mitään vastaavaa... Geeli on tarkoitettu vaan kynnelle, ei mihinkään iholle sitä voi laittaa eikä valua.

    Itseasiassa en osta geelejä ollenkaan Suomen sivustoilta, koska usein ne ovat koostumukseltaan (ja sisällöltään) sellaisia, jotka eivät ole minulle. Olen tehnyt rakennekynsiä noin kaksi vuotta ja (onneksi) ei ole tapahtunut mitään sellaista ja kai siitä se järkytys. Olen turvautunut merkkeihin, joita käytetään kansainvälisesti ja kisoissakin.

    VastaaPoista
  2. Pakko ihmetellä tätä kommenttiasi huomasin tämän vasta nyt, kommentti oli mennyt aivan silmieni ohitse. Mutta tosiaan, ihmettelen kommenttiasi. Koskaan en geeliä laita muualle kuin kynnelle, sillä ihollehan se ei kuulu. Olen viisi vuotta itse tehnyt rakennekynsiä ja luulisi myös sinun tietävän että tuo kiiltävä ihon puolella on kynsinauhaöljyä, jota laitan usein jos kynsinauhat ym. on kuivat :)

    VastaaPoista