Sivut

sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Pitsiunelmaa

Tässä on nyt aiheena vaaleanpunainen. Ensimmäisissä kynsissä on vaaleanpunaiset hilekärjet ja nimettömiin sain kokeilla tilaamaani pitsiä, joka on kynsille tarkoitettu. No, se vasta olikin operaatio että sain kovan ja jäykän pitsin asettumaan kynnelle. Yritin ensin liimata oikean kokoista pitsin palaa kynnelle... ei pysynyt. Yritin sitten geelillä saada pitsiä paikalleen... ei pysynyt. Loppujen lopuksi sain pitsin geelattua kynnelle niin, että kun sormi piti laittaa uv-uuniin, pidin tikuilla kiinni pitsin reunoja, jotta se kovettuisi geelin kanssa aloilleen. Nimettömien pitkän ja hikisen urakan jälkeen päätettiin Karitan kanssa yhdessä, että peukaloihin ei laiteta pitsiä. Heitin pitsin loput roskiin. Ei sitä niin paljoa tullut että se olisi kannattanut säästää.

Nämä terävät tein Tiialle, joka oli menossa häihin kaasoksi ja kynsistä tuli sitten samanväriset kuin mekostakin. Näissä on hilekärki tehty samasta hileestä, mitä löytyy Kirsikka kynsistä.
Nämä kynnet saivat inspiraationsa vanhemmista kynsistä. Aikaisemmissa kynsissä käytettiin vain hopeaa hilettä ja timantteja, nyt sai vuoronsa vaaleanpunainen. Terävät ranskalaiset, joiden rajaa koristaa vaaleanpunaiset timantit. Nimttömät ovat koristeltu kauttaaltaan vaaleanpunaiselle hileellä. Kamerastani loppui akku, joten kuva on otettu puhelimekameralla, laatu on kuraa, sorry!


2 kommenttia: