Sivut

maanantai 9. joulukuuta 2013

Blogin muokkausta

Päätin taas vähän muokkailla blogia mieleisekseni ja kun noita kakkuja ym. teen nykyään sen verran ahkeraan, niin haluan päivittää tänne myös niistä kuvia. Usein, voisi sanoa että aina, sovellan ja käytän Kinuskikissan ohjeita ja koristeita, ja hän onkin minun suuri idoli näissä leivontapuuhissa :-)

Päivitän tähän kuvia aikaisemmista kakuista joita tähän mennessä on tullut tehtyä. Kaikkia tässä ei ole, mutta parhaimmat :-)


Glögi-valkosuklaajuustokakku, jossa on valkosuklaa koriste ja sokerimassasta tehdyt joulukukat. Kakku on tehty täysin Kinuskikissan ohjeen mukaan.

Pätkis-valkosuklaakakku valmistuvalle ambulanssikuskille. Päällä valkoinen sokerimassa ja sokerimassasta tehdyt koristeet; kukat, pillerit ja ruisku.

Pätkis-valkosuklaakakku. Sokerimassa koristein ja päällisin.

Suklaa-mansikkakakku armeijasta päässeelle kersantille <3 Värjäsin kolme eriväristä sokerimassa palloa, joista tein marmoripinnan kakkuun. Marmoroinnin ohjeen löysin Kinuskikissan sivuilta.

Lakka-vaniljakakku ristiäisiin. Päällä valkoinen sokerimassa ja sokerimassoista tehdyt kukkauset ja kengät. Kirjaimet ovat valmiit kaupan kirjaimet, koska en saanut tehdä niitä etukäteen :-)

Suklaa-mansikkakakku kaverin valmistujaisiin. Päällä sokerimassaa ja marsipaanikukkaset.

Kinuski-vadelmakakku tupareihini. Päällä itse värjäämä sokerimassa ja valkoiset sokerimassaruusut, joita on koristelty punaisella tomuvärillä.

Baileyskakku Kinuskikissan ohjeiden mukaan.

Vadelma-mansikka-valkosuklaakakku Kinuskikissan ohjeiden mukaan.

Appelsiini-valkosuklaakakku Kinuskikissan ohjeiden mukaan.

Lime-valkosuklaakakku Kinuskikissan ohjeiden mukaan.3 kommenttia:

 1. Onpa paljon kauniita kakkuja! Tuo tuparikakku on suosikkini :)
  PS. tuo sanavahvistus on rasittava, kun kommentteja laittaa, haluatko ottaa pois päältä? :)

  VastaaPoista
 2. Oi kiitos! …Ja juu, otan pois päältä, en edes tiennyt että siellä semmoinen on :D

  VastaaPoista
 3. Nyt on pois, kiitos kun huomautit asiasta :)

  VastaaPoista